Cemento Madre

Cemento Madre is een nieuwe ErreLAB-coating voor vloeren en verticale oppervlakken, gecreëerd als resultaat van een buitengewone inspanning die gericht is op het combineren van de ervaring die gedurende een lange tijd is opgedaan en de noodzaak om de hedendaagse esthetische en projecterende voorbeelden te combineren met het steeds groeiende verlangen naar natuurlijkheid.

Cemento Madre is een verbinding waarvan het sterke punt in wezen is. Het is een zeer fijn cement, minutieus gekalibreerd, dat dankzij de toevoeging van kwartsmineralen een zeer resistente ondersteuning creëert, geschikt voor elk deel van een huis. Fluweelachtige oppervlakken, elk uniek en onnavolgbaar, omdat ze zijn gemaakt door een bekwame vakman.

Cemento Madre wordt gekleurd als het poederachtig is door toevoeging van natuurlijke klei en oxiden, waardoor een exclusief chromatisch bereik is ontstaan. 20 tinten zijn verkrijgbaar in twee intensiteitsklassen, van aards tot grijs en tot aquamarijn - een uitgelezen selectie die past bij elke ontwerp-, technische of persoonlijke keuze. Het op cement gebaseerde decoratiesysteem voor vloeren en muurcoatings, dat kan worden aangebracht op de meeste bestaande dragers, van absorberende cementmengsels tot tegels, biedt een eenvoudige en snelle manier om elke woon-, openbare of commerciële ruimte te vernieuwen en te benadrukken.

PROJECTS